nederland

Jupiler League op vast tijdstip bij Veronica

Door ANP - 29 juli 2016

AMSTERDAM (ANP) – De samenvattingen van de voetbalwedstrijden uit de Jupiler League zijn het komende seizoen te zien op Veronica. Het programma wordt elke vrijdag om 23.00 uur uitgezonden en duurt ongeveer een uur, maakte SBS Broadcasting vrijdag bekend.

Tot afgelopen seizoen waren de samenvattingen van de duels te zien op SBS6. Dat was vaak pas na middernacht. Met een vast tijdstip, eerder op de avond, moeten de kijkcijfers toenemen. Ook de clubs zijn er blij mee. ,,De vrijdagavond is dé avond van de Jupiler League. Een vast én vroeger tijdstip voor de samenvattingen bij Veronica sluit hier perfect op aan”, reageert Marc Boele, algemeen directeur van de Jupiler League. ,,Fans die bij de wedstrijden zijn geweest, kunnen bij thuiskomst direct de doelpunten van de overige wedstrijden zien.”

Wytse van der Goot gaat het programma op Veronica presenteren. Vrijdag 5 augustus is de eerste uitzending.