nederland

Schiphol opent vernieuwde Lounge 2

Door ANP - 01 juli 2016

SCHIPHOL (ANP) – Op Schiphol is vrijdagmiddag de volledig vernieuwde Lounge 2 officieel geopend. Na een verbouwing van anderhalf jaar kunnen reizigers zich op deze plek in zeven themawerelden begeven, verdeeld over twee verdiepingen en met een oppervlakte van zo’n 16.000 vierkante meter.

De vernieuwing maakt deel uit van een ingrijpende aanpak van de luchthaven om de capaciteit te vergroten en de terminal voor de reizigers efficiënter en comfortabeler te maken. Jaarlijks reizen ruim 15 miljoen mensen via Lounge 2. Meer dan de helft (61 procent) van hen stapt over op het vliegveld.

In de ruimte is onder meer het Johnnie Walker House te vinden en een aantal luxe winkels als Gucci en Rolex. Ook kunnen reizigers een biertje drinken bij de Heineken Bar of even ontspannen voor vertrek bij de XpresSpa.