nederland

Slachtoffer Berghem buiten levensgevaar

Door ANP - 11 juli 2016

BERGHEM (ANP) – De vrouw die zondagochtend in het Brabantse Berghem werd neergeschoten, is buiten levensgevaar. Haar toestand wordt nog wel als ernstig omschreven en ze is nog niet aanspreekbaar, liet de politie maandag weten. De politie heeft zo’n 25 rechercheurs op de zaak gezet.

De 28-jarige vrouw uit Oss werd rond 01.00 uur door een onbekend persoon onder vuur genomen op een parkeerterrein aan de Burgemeester van Erpstraat. De schutter ging er te voet vandoor, maar de politie sluit niet uit dat hij later in een auto is gestapt.

Over de toedracht voor het incident is nog niets bekend. De politie benadrukt alle mogelijkheden nog te onderzoeken. Enkele getuigen hebben zich bij de politie gemeld. Hun verklaringen worden nagegaan.