nederland

‘Stap niet voortijdig uit auto bij Schiphol’

Door ANP - 31 juli 2016

SCHIPHOL (ANP) – Wie oponthoud krijgt op weg naar Schiphol als gevolg van veiligheidscontroles bij de luchthaven wordt verzocht in de auto te blijven zitten. Daartoe roept de marechaussee op. Sinds vrijdag zijn er extra maatregelen van kracht die hebben geleid tot files en vertraging.

Om toch op tijd de vertrekhal te bereiken, zijn inzittenden van sommige voertuigen voortijdig uitgestapt om lopend verder te gaan. De Koninklijke Marechaussee liet op Twitter weten: #Marechaussee verzoekt reizigers op weg naar #Schiphol om te blijven zitten in de auto. Uitstappen zorgt voor zeer gevaarlijke situaties.”

Overigens was op het moment van de tweet de ergste drukte op de snelweg voorbij. Alleen op de afrit naar de luchthaven was er nog vertraging, aldus VID en ANWB.