nederland

Vier doden na ongeluk in Stieltjeskanaal

Door ANP - 09 juli 2016

COEVORDEN (ANP) – Door een ongeluk in het Drentse Stieltjeskanaal zijn zaterdag vier mensen om het leven gekomen. Ze zaten in een auto met aanhanger die bij Coevorden aan het einde van de ochtend in het kanaal terechtkwam. Over de oorzaak is nog niks meegedeeld.

De inzittenden zijn nog wel uit het water gehaald, maar reanimatie mocht volgens de politie niet meer baten. ,,De vier inzittenden hebben het helaas niet gered. De hulpdiensten hebben alles op alles gezet. Helaas zonder resultaat”, aldus de politie.

Er waren een duikteam van de brandweer en een traumahelikopter ingezet. Ook was vanwege de reddingsoperatie het scheepsverkeer in het kanaal stilgelegd.

De politie licht eerst de nabestaanden in voordat nadere gegevens over de slachtoffers worden bekendgemaakt.