nederland

Vijftien tips over ontvoeringen

Door ANP - 13 juli 2016

AMSTERDAM (ANP) – Bij de politie zijn tot nu toe vijftien tips binnengekomen over de ontvoering van Wendel Meijer en Soufyan Essabaouni. Dat meldt de politie Noord-Holland Noord woensdag. Aan de ontvoeringen werd dinsdagavond aandacht besteed in Opsporing Verzocht.

Of er bruikbare informatie bij zit, kan de politie nog niet zeggen. De meeste tips gaan over de auto’s die zijn gebruikt om de slachtoffers klem te rijden.

De politie kan niet bevestigen dat er sprake is van een vierde ontvoering, zoals De Telegraaf woensdag meldde. Ook over de identiteit van het tot nu toe onbekende slachtoffer van een mogelijke derde ontvoeringszaak is nog niets te zeggen.

De ontvoeringen zouden te maken hebben met een ruzie in het drugsmilieu. Voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van de zaken is een beloning van 25.000 euro uitgeloofd.