nederland

SBS gaat concurrentie aan met veel nieuws

Door ANP - 23 augustus 2016

AMSTERDAM (ANP) – Met veel nieuwe programma’s en een reeks nieuwe gezichten, gaat SBS komend televisieseizoen de strijd om de kijkcijfers aan. Volgens topman Peter de Mönnink komt het mediabedrijf met 70 procent meer nieuwe programma’s dan vorig jaar. ,,Dit is dé manier om de concurrentie, zowel lokaal als internationaal, het hoofd te bieden”, zei hij bij de presentatie van de najaarsprogrammering dinsdag.

Zo keert Sylvie Meis terug naar de Nederlandse televisie. Ze presenteert op zaterdagavond samen met Jeroen van der Boom Wedden dat ik het kan op SBS6. Op Net5 gaat Daphne Bunskoek aan de slag als presentatrice van House Rules, waarbij stellen elkaars huis verbouwen. Ook keert Peking Express terug op deze zender, dit keer met presentator Rik van de Westelaken, die stopt als nieuwslezer bij de NOS.