nederland

‘Schietpartij Breda was mogelijk vergissing’

Door ANP - 21 augustus 2016

BREDA (ANP) – De man die zaterdagavond is neergeschoten in Breda, is volgens zijn familie vermoedelijk het slachtoffer geworden van persoonsverwisseling. ,,Ze hadden vast de verkeerde te pakken. Die signalen horen we ook steeds meer”, zei de zoon van het slachtoffer tegen Omroep Brabant.

De zoon tast naar eigen zeggen nog in het duister over het motief voor de schietpartij. ,,Niemand van onze familie heeft met iemand problemen. Dit past niet in ons leven”, vertelde hij. ,,Het gaat gelukkig weer iets beter met mijn vader. Hij heeft geen idee hoe dit heeft kunnen gebeuren en uit welke hoek dit komt.”

Onbekenden schoten het 53-jarige slachtoffer zaterdag neer op de Haagweg. De man heeft volgens zijn zoon de daders niet kunnen zien. De politie liet zondag weten dat de man buiten levensgevaar is. Het rechercheteam riep ondernemers en particulieren in de omgeving op om camerabeelden beschikbaar te stellen.