nederland

CDA: boekhouders blij, samenleving onzeker

Door ANP - 20 september 2016

DEN HAAG (ANP) – ,,De boodschap van dit kabinet staat in schril contrast tot wat de mensen in Nederland dagelijks ervaren”, zegt oppositiepartij CDA in reactie op de dinsdag uitgesproken troonrede. ,,De problemen op de arbeidsmarkt, de onzekerheid over pensioenen en de manier waarop we met elkaar omgaan blijven allemaal liggen.”

De conclusie is volgens het CDA dat ,,de boekhouders blij zijn, maar de samenleving onzeker en verweesd achter blijft”.

Het CDA wil dat er veel meer aandacht komt voor het handhaven van onze normen en waarden. ,,Door het gezag van de politie op straat te herstellen, de invoering van de dienstplicht en organisaties te verbieden die onze democratie niet accepteren en willen bestrijden.”