nederland

Grote vechtpartij op straat in Wageningen

Door ANP - 16 september 2016

WAGENINGEN (ANP) – Op een kruising in Wageningen is vrijdagmiddag een grote vechtpartij uitgebroken. Drie mensen raakten gewond. Ze liepen onder meer steekwonden op. De vechtpartij gebeurde vrijwel voor de deur van een scholengemeenschap. Leerlingen filmden de knokpartij en zetten het op sociale media.

Het conflict had plaats op de Hollandseweg met de kruising Morfelden-Walldorfplein. Twee auto’s, waaronder een bestelbus, waren met elkaar in botsing gekomen. Daarna gingen twee groepen elkaar te lijf met honkbalknuppels, spades, messen en stokken. De politie kwam snel ter plaatse en wist de strijdende partijen uit elkaar te halen. Twee mensen zijn aangehouden.

Wat de aanleiding is geweest is niet bekend. Het zou gaan om een familieruzie.