nederland

Landelijke internetstoring bij KPN

Door ANP - 03 september 2016

DEN HAAG (ANP) – KPN kampt sinds zaterdagochtend 08.00 uur met een landelijke internetstoring. Het gaat om problemen bij de vaste internetdiensten van het bedrijf, zoals bellen en internet. Televisie kijken is wel mogelijk, meldt een woordvoerder van KPN, alleen interactieve tv kan verstoord zijn. KPN raadt klanten aan de tv-ontvanger en het modem niet te resetten.

Over de oorzaak van de landelijke storing is nog niets zeggen. Het bedrijf is volop bezig om de problemen te verhelpen. ,,We vinden het heel vervelend voor onze klanten”, aldus de woordvoerder. Volgens hem is het nog te vroeg om te praten over een schadevergoeding. ,,In een later stadium wordt daar uiteraard naar gekeken. Maar onze eerste, tweede en derde prioriteit is nu het oplossen van de storing.”

Op Twitter regent het klachten.