nederland

Man aangehouden na ontvoering dochtertje

Door ANP - 10 september 2016

ROOSENDAAL (ANP) – De politie heeft vrijdagnacht in Roosendaal een 25-jarige man aangehouden vanwege de ontvoering van zijn driejarige dochter. Hij had het kindje meegenomen na een ruzie met de moeder. Voordat hij wegreed mishandelde hij de moeder en bedreigde twee getuigen met een scherp voorwerp.

De moeder schakelde daarna de politie in. Diverse politiemensen uit de omliggende regio werden ook opgeroepen. Tegen middernacht vonden agenten de man met zijn dochtertje op een parkeerplaats langs de A58 bij Oirschot. De man weigerde zijn kind aanvankelijk mee te geven. Er werden speciale onderhandelaars opgeroepen, maar uiteindelijk gaf hij haar mee aan de politiemensen. Op het bureau in Roosendaal werd het meisje herenigd met haar moeder. De man zit daar vast.