nederland

Vlogger Ilgun doet aangifte om mishandeling

Door ANP - 23 september 2016

ZAANDAM (ANP) – ‘Treitervlogger’ Ismail Ilgun uit Zaandam heeft aangifte gedaan wegens mishandeling. Aanleiding is een filmpje waarin te zien is dat de negentienjarige vlogger door een nog onbekende man wordt achtervolgd en uitgescholden.

,,Je verpest heel Zaandam, oprotten nou”, schreeuwt de man die achter Ilgun aanrent. ,,Dit is onze stad, ik ben hier opgegroeid, je verpest onze naam!” Het incident zou woensdag zijn gebeurd.

Volgens de politie is er nog niemand aangehouden en is er nog geen verdachte in beeld. Ilgun heeft wel een signalement verstrekt, aldus een politiewoordvoerster.

Ilgun kwam zelf in het nieuws door zijn vlogs over de Zaanse wijk Poelenburg. Daar zitten ook video’s tussen waarin jongeren anderen lastigvallen en bedreigen. Het leidde tot de arrestatie van Ilgun wegens opruiing. Eerder deze week bood hij zijn excuses aan.