nederland

André van Duin in dramaserie Omroep MAX

Door ANP - 13 oktober 2016

AMSTERDAM (ANP) – André van Duin, Kees Hulst en Olga Zuiderhoek spelen de hoofdrollen in een nieuwe dramaserie van Omroep MAX. Dit maakte voorzitter Jan Slagter donderdag bekend op de najaarspresentatie van de publieke ouderenomroep in Amsterdam.

De dramaserie is gebaseerd op het boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. In dit fictieve dagboek beschrijft het personage Hendrik Groen zijn leven in een bejaardentehuis in Amsterdam-Noord. Martin van Waardenberg schrijft het script van de televisieserie. De regie is in handen van Tim Oliehoek.

De dramaserie Dokter Deen, met Monique van de Ven in de rol van huisarts Maria Deen, keert terug met een vierde en laatste seizoen. De opnames daarvan beginnen in 2017.