nederland

Slachtoffer zwaargewond na steekpartij

Door ANP - 16 oktober 2016

VLISSINGEN (ANP) – Bij een vechtpartij in het Bellamypark in Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige inwoner van Oost-Souburg neergestoken. Hij is zwaargewond met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Zijn toestand is stabiel, aldus de politie.

Na een zoektocht naar de daders werden twee verdachten gearresteerd, twee mannen van 20 en 25 jaar uit Vlissingen. Er is nog niets bekend over de aanleiding van de vechtpartij, waarbij tien à vijftien mensen betrokken waren. De politie heeft verschillende getuigen gehoord.

Ook in Eindhoven raakte iemand zwaargewond bij een steekpartij. De man, die rond 02.00 uur bij de Mathildelaan neergestoken werd, kon nog naar het politiebureau lopen, maar raakte daar bewusteloos. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.