nederland

Verdachte aangehouden na vondst dode in Cuijk

Door ANP - 17 oktober 2016

CUIJK (ANP) – De politie heeft maandagmiddag een 28-jarige man uit Cuijk aangehouden die mogelijk iets te maken heeft met de dood van een plaatsgenoot. In een huis aan de Parallelweg werd zondag het lichaam van een man gevonden. Hij is door een misdrijf om het leven gekomen.

De politie vermoedt dat het om de bewoner van het appartement gaat, maar is daar nog niet zeker van omdat zijn identiteit nog niet is vastgesteld.

De politie werd zondag gealarmeerd door verontruste familie van de man die al lang niets meer van hem had gehoord. Agenten besloten de deur van zijn woning te forceren toen er niet werd opengedaan en vonden zijn lichaam. Een team met twintig rechercheurs onderzoekt de zaak. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.