nederland

A2 bij Breukelen afgesloten na ongeluk

Door ANP - 18 november 2016

BREUKELEN (ANP) – De A2 van Utrecht naar Amsterdam is in de nacht van donderdag op vrijdag afgesloten na een ongeluk ter hoogte van Breukelen. De Verkeersinformatiedienst (VID) spreekt van een chaotische situatie en meldt dat de weg waarschijnlijk tot 03.00 uur dicht zal blijven. Verkeer van Utrecht naar Amsterdam kan de A2 beter mijden en omrijden via Hilversum, aldus de VID.

Het verkeer op de A2 werd wegens werkzaamheden in beide richtingen over een rijstrook geleid, wat al zorgde voor een file. Toen in de staart van de file een ongeluk gebeurde, moest de weg helemaal dicht.

Sommige weggebruikers hebben geprobeerd te keren in het werkvak. Tenminste een bestuurder reed tegen het verkeer in over het werkvak terug richting Utrecht.