nederland

Nieuwe plannen Feyenoord City gepresenteerd

Door ANP - 30 november 2016

ROTTERDAM (ANP) – Voetbalclub Feyenoord en het stadion Feyenoord hebben woensdag de plannen gepresenteerd voor Feyenoord City. Die plannen behelzen onder andere de bouw van een nieuw stadion en grootschalige stedelijke vernieuwing.

De studie kan volgens de projectgroep rekenen op de instemming van het college van de stad Rotterdam, maar de gemeente laat bij monde van een woordvoerster weten dat dit voorbarig is.

In de plannen staat dat de gemeente is gevraagd om een bedrag van 135 miljoen bij te dragen. Hoewel het college in Rotterdam enthousiast is, zijn er volgens de woordvoerster van wethouder van Sport Adriaan Visser nog veel facetten die onderzocht moeten worden. Ze voegde er aan toe dat ook de gemeenteraad nog over de plannen moet beslissen.