nederland

18-jarige jongen bedreigd met vuurwapen

Door ANP - 04 december 2016

ROTTERDAM (ANP) – Een achttienjarige jongen is in Rotterdam door drie mannen flink geslagen, over de grond gesleept en bedreigd met een vuurwapen. Toen het slachtoffer bij de bakker een broodje ging halen, kwamen er volgens de politie drie mannen op hem af. Er ontstond een discussie, waarbij de jongen werd vastgepakt.

Hij werd geslagen en een van de mannen trok een vuurwapen en sloeg hem daarmee op het hoofd. Toen hij viel, werd hij over de grond gesleept. De mannen pakten zijn autosleutel en eentje ging er in zijn wagen vandoor. De anderen vertrokken in een andere auto.

Het voertuig van de jongen werd later teruggevonden. De politie is een zoektocht gestart naar de drie mannen, maar heeft ze nog niet kunnen vinden.