nederland

Dj Hardwell sluit Glazen Huis in Breda

Door ANP - 18 december 2016

BREDA (ANP) – Met het opsluiten van dj’s Frank van der Lende en Domien Verschuuren in het Glazen Huis, is de jaarlijkse benefietactie 3FM Serious Request zondagavond officieel begonnen. Dj Hardwell deed de deur van de mobiele studio om 20.20 uur op slot.

Het is de eerste keer dat geen drie maar twee dj’s zes dagen lang non-stop radio en tv maken zonder dat ze daarbij eten. De radiozender koos dit jaar voor een vernieuwde aanpak. Verschuuren, die al twee keer eerder in het Glazen Huis zat, liet eerder deze week weten dat het een zware editie wordt maar dat hij het leuk vindt mee te werken aan vernieuwing.

De dj’s krijgen elke nacht bezoek van een bekende gast, onder wie Humberto Tan, Dionne Stax en de mannen van StukTV.