nederland

Douwe Bob en Youri Mulder in Top 2000 a gogo

Door ANP - 14 december 2016

HILVERSUM (ANP) – De NTR pakt eind december weer uit met de Top 2000 a gogo, de televisievariant van de Top 2000 op de radio. Gasten aan de bar in het Top 2000 café dit jaar zijn onder anderen Douwe Bob, Edsilia Rombley, Tess Milne, Youri Mulder, Sanne Wallis de Vries en Jeroen Spitzenberger.

De eerste aflevering is op eerste kerstdag en dan wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. Vanaf tweede kerstdag zijn vanaf 19.30 uur zes gloednieuwe afleveringen te zien. Op 31 december vanaf 21.35 uur wordt in Helden van de Top 2000 teruggeblikt op de beste oudejaarsconcerten van de Top 2000 en brengen Nederlandse artiesten hun nieuwjaarsgroet.

De presentatie is ook dit jaar in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Zijn steun en toeverlaat Leo Blokhuis komt weer met opmerkelijke verhalen uit de popgeschiedenis.