nederland

Judas van Astrid Holleeder nu ook luisterboek

Door ANP - 19 december 2016

AMSTERDAM (ANP) – De bestseller Judas van Astrid Holleeder is er nu ook als luisterboek. Beatrice van der Poel leest de familiekroniek voor in vijftien uur tijd, maakte Uitgeverij Rubinstein maandag bekend.

Het boek van de zus van de beruchte crimineel verscheen op 5 november en was in een dag uitverkocht. Het werk staat al zes weken op de eerste plek van de Bestseller 60. Ook wordt onderhandeld over film- en theaterrechten en er zijn deals gesloten met uitgeverijen in Amerika, Duitsland, Zweden en Denemarken.

In het boek vertelt Astrid Holleeder over hoe haar broer zijn familie dertig jaar lang terroriseerde, afperste en bedreigde. Ze vertelt onder meer over de Heineken-ontvoering en de impact daarvan op alle familieleden.