nederland

Mogelijke doorstart site gedode Martin Kok

Door ANP - 11 december 2016

LAREN (ANP) – De website Vlinderscrime.nl, van de eerder deze week doodgeschoten Martin Kok, blijft vermoedelijk bestaan. Achter de schermen wordt er gewerkt aan een doorstart ,,op een wijze waar zijn zoontje er het meeste profijt aan heeft”, staat op de site.

Bovendien wordt gemeld dat ,,Vlinderscrime gaat uitzoeken wie er achter de liquidatie zit”. Martin Kok maakte de laatste jaren veel vijanden met de berichten die hij op zijn site zette. Zo publiceerde hij veel over strafzaken. Eerder dit jaar zette hij er passages op uit een verhoor van crimineel Willem Holleeder. Op last van de rechter moest hij de documenten weer verwijderen.

Kok (51) werd diverse keren veroordeeld, onder meer voor een fatale mishandeling. Hij werd in de nacht van donderdag op vrijdag in Laren doodgeschoten.