nederland

‘Ontvoerde’ man verder gehoord

Door ANP - 03 december 2016

NUNSPEET (ANP) – De politie gaat zaterdag de man verder horen die vrijdag in Nunspeet onder dwang werd meegenomen in een auto. De 53-jarige inwoner van Doornspijk (Gelderland) meldde zich vrijdagavond zelf weer bij zijn huis, maar het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd.

,,We hebben al met hem gesproken, maar het was voor hem een enerverende dag. We gaan daarom vandaag verder met horen en hopen dan snel duidelijkheid te krijgen over wat er precies is gebeurd. Gezien het beeld dat we nu hebben, gaan we nog steeds uit van een serieuze ontvoering”, zei een woordvoerster van de politie zaterdag tegen de NOS. ,,We hebben nog geen verdachten aangehouden.”

Iemand heeft een filmpje gemaakt van de mogelijke ontvoering. Op de beelden, die op de website van Omroep Gelderland zijn gezet, is te zien dat drie mannen met bivakmutsen iemand in een auto zetten en wegrijden.