nederland

Opnieuw verdachte opgepakt voor schietpartij

Door ANP - 07 december 2016

LEIDEN (ANP) – De politie heeft woensdagochtend een vierde verdachte aangehouden voor de dodelijke schietpartij eerder dit jaar aan de Rooseveltstraat in Leiden. Het is een 29-jarige man uit Amsterdam. Ook heeft de politie drie huizen doorzocht in Amsterdam. Daarbij werden gegevensdragers in beslag genomen.

Het slachtoffer was een vijftigjarige man uit Leiden. Hij raakte in juni bij het schietincident zwaargewond. Twee dagen later overleed hij aan zijn verwondingen.

Twee mannen van 23 en 34 jaar die in juli werden opgepakt, zitten momenteel nog vast op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij. Een andere verdachte is inmiddels op vrije voeten. De politie is nog altijd op zoek naar meer personen die iets met de schietpartij te maken kunnen hebben.