nederland

Gouden RadioRing voor Helemaal Haandrikman

Door ANP - 19 januari 2017

HILVERSUM (ANP) – Het radioprogramma Helemaal Haandrikman (KRO-NCRV) van Bert Haandrikman heeft donderdagavond de Gouden RadioRing 2016 gewonnen. De show was tot eind vorig jaar te horen op NPO Radio 2. De elfde editie van de jaarlijkse publieksprijs voor het beste radioprogramma werd uitgereikt tijdens het Radio Gala in Theater Gooiland in Hilversum.

De andere kanshebbers waren Ekdom in de Ochtend van Gerard Ekdom (BNN-VARA) op NPO Radio 2 en de Top 2000, tussen kerst en oud en nieuw eveneens op NPO Radio 2. De winnaar zei ,,diep ontroerd” te zijn. ,,Dit is echt fantastisch.”

Helemaal Haandrikman maakte vorig jaar ook kans op de ring, maar toen ging radioprogramma Blessings van Tim Hendriks op Groot Nieuws Radio er met de prijs vandoor.