nederland

Politie zoekt doorrijder ernstig ongeval A16

Door ANP - 05 januari 2017

BREDA (ANP) – De politie is op zoek naar een persoon in een witte Fiat 500 met waarschijnlijk flink wat schade. De bestuurder van de wagen veroorzaakte donderdag aan het begin van de avond een ernstig ongeval op de A16 bij Zevenbergen en sloeg daarna op de vlucht. Bij de botsing vielen meerdere gewonden.

Onder meer via Twitter roept de politie mensen op uit te kijken naar het witte Fiat. Ook speurt een politiehelikopter met groot zoeklicht naar de vermoedelijke veroorzaker van het ongeval.

Op de snelweg van Breda richting Rotterdam klapten ter hoogte van Zevenbergschen Hoek rond 18.00 uur meerdere voertuigen op elkaar. De hulpdiensten rukten massaal uit en een traumahelikopter landde op de snelweg.

Twee rijstroken zijn afgesloten voor onderzoek. Tussen Breda-Noord en Zevenbergschen Hoek is volgens de ANWB de vertraging inmiddels opgelopen tot meer dan honderd minuten.