nederland

Vermist meisje uit Driebergen niet gevonden

Door ANP - 17 januari 2017

DRIEBERGEN (ANP) – Een grote zoekactie in de bossen rond Zeist en Driebergen naar een dertienjarig meisje heeft dinsdag geen resultaat opgeleverd. Het vermiste meisje, Ikram Ammari uit Driebergen, is niet gevonden, meldt de politie Midden-Nederland. ,,We hebben ook geen zaken meer aangetroffen waaruit blijkt dat ze in het gebied is geweest”, zei een woordvoerster. Eerder werden haar fiets en tas in het bosperceel gevonden. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen dat het gaat om een misdrijf.

Aan de zoektocht werd deelgenomen door mariniers, de mobiele eenheid, agenten en leden van het Landelijk Team Forensische Opsporing (LTFO). Ook een helikopter, speurhonden en politiepaarden werden ingezet. ,,We gaan nu verder met het horen van getuigen en familie en vrienden van het meisje.”

De vmbo-scholiere wordt vermist sinds ze maandagmiddag niet thuis kwam van school. Ze werd maandag rond 15.30 uur voor het laatst zijn gezien in Zeist en eerder in de omgeving van het station Driebergen/Zeist. Maandagavond laat werd een bericht verspreid via Burgernet, waarna een deelnemer liet weten haar fiets te hebben gezien in een bosgebied in de omgeving van Zeist. Daarop werd dinsdag de zoekactie op touw gezet.