nederland

André van Duin doet opnieuw Heel Holland Bakt

Door ANP - 21 februari 2017

HILVERSUM (ANP) – André van Duin presenteert komend seizoen opnieuw Heel Holland Bakt. Martine Bijl, het vaste gezicht van het populaire MAX-programma, moet vanwege haar gezondheid afzien van de presentatie.

Bijl herstelt nog van een hersenbloeding die ze in september 2015 kreeg. ,,Zestien lange, inspannende opnamedagen kan ik nog niet aan. Het spijt me veel meer dan ik kan zeggen”, laat Bijl weten.

Van Duin nam vorig seizoen ook al de honneurs waar in Heel Holland Bakt. ,,Heel jammer dat het Martine dit jaar nog niet lukt om de presentatie weer op zich te nemen”, aldus de komiek. ,,In de hoop dat zij door deze verlenging van haar herstel weer helemaal de oude zal worden, zal ik Martine graag nog een seizoen vervangen.”

Heel Holland Bakt is in het najaar weer te zien op NPO 1.