nederland

Ergernis politie over gestolen kentekenplaat

Door ANP - 26 februari 2017

PRINSENBEEK (ANP) – De diefstal van een kentekenplaat van een politieauto in Prinsenbeek heeft tot veel ergernis geleid bij de politie. De plaat werd in de nacht van zaterdag op zondag door een onbekende van het voertuig gehaald.

In een boodschap op Facebook haalt de politie uit naar de dief. ,,Dankzij jou kunnen collega’s die geen voertuig hebben niet naar de reanimatie van je vriend(in), partner, vader/moeder, opa/oma en kunnen niet naar een verstikking van je kleine broertje/zusje of naar een ongeval waarbij mensen gewond zijn geraakt.”

De dief wordt opgeroepen de kentekenplaat terug te brengen. ,,Als je jezelf vannacht zo stoer vond, ben dan vandaag ook zo stoer om de kentekenplaat bij ons terug te brengen. Als je dit niet persoonlijk aan de balie af durft te geven, mag je hem ook bij ons in de brievenbus stoppen”, aldus de politie.