nederland

Wraakvader blijft in cel

Door ANP - 02 februari 2017

DEN BOSCH (ANP) – De 51-jarige vader uit Helmond die het heft in eigen hand nam door de belager van zijn dochtertje op te zoeken en te mishandelen, blijft in de gevangenis. De rechtbank in Den Bosch verlengde zijn voorarrest donderdag met nog eens twee maanden.

Mario H. was met oproepen op internet en in de regionale pers op zoek gegaan naar de voormalig tbs’er die zijn dochter online had lastiggevallen. En terwijl de man ook gezocht werd door de politie, wist de Helmonder hem donderdag als eerste te vinden in Eindhoven. Hij alarmeerde de politie nog maar wachtte de komst van agenten niet af. Hij sloeg zijn opponent met een metalen schep, zelfs toen hij al op de grond lag. De man werd met letsel aan zijn hoofd en armen opgenomen in het ziekenhuis. De aanklager verdenkt Mario H. van poging tot moord.