nederland

Opnieuw drukte bij flyeracties Wilders

Door ANP - 11 maart 2017

VALKENBURG/HEERLEN (ANP) – Opnieuw is PVV-leider Geert Wilders omstuwd door tientallen journalisten, beveiligers, politiemensen en belangstellenden bij het uitdelen van flyers. Hij ging zaterdag eerst de straat op in Valkenburg en daarna in Heerlen. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om een seflie met Wilders te maken.

Tijdens deze verkiezingscampagne is de PVV-leider nog niet veel ‘de boer op’ geweest. Hij schrapte een deel van zijn campagneactiviteiten nadat de dienst die hem beveiligt in opspraak was gekomen. Vorige week vrijdag hervatte hij zijn campagne en dook hij ineens onaangekondigd op in Volendam, waar een eerdere flyeractie was geschrapt.

Afgelopen woensdag demonstreerde Wilders bij de Turkse ambassade in Den Haag, tegen de politieke campagne die de Turkse regering in Nederland wil voeren.