nederland

Doden Dishoek echtpaar uit Middelburg

Door ANP - 14 april 2017

DISHOEK (ANP) – De man en de vrouw die donderdagochtend dood werden gevonden in een bosperceel bij het Zeeuwse dorp Dishoek zijn een echtpaar uit Middelburg. Het gaat vermoedelijk om een 43-jarige man en 39-jarige vrouw, meldt de politie vrijdag op basis van de eerste onderzoeksresultaten.

De vijf kinderen van het echtpaar zijn inmiddels opgevangen. Het gaat om twee minderjarigen en drie meerderjarige kinderen van drie tot dertien jaar. De kinderen zijn opgevangen. Jeugdhulpinstellingen zijn ingeschakeld om de kinderen bij te staan.

Een passant ontdekte de twee lijken donderdag rond 09.30 uur in het bosgebied in Dishoek (gemeente Veere). De man en de vrouw zijn door geweld om het leven gekomen.

Het forensisch onderzoek heeft tot in de nacht geduurd. De politie hoopt zaterdag tot een definitieve identificatie te komen.