nederland

Kopstukken van No Surrender opgepakt

Door ANP - 11 april 2017

DEN HAAG (ANP) – Arrestatieteams hebben dinsdagochtend bij invallen in Den Haag en Pijnacker twee kopstukken van motorclub No Surrender opgepakt. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een liquidatiepoging in Ridderkerk waarbij in november een veertigjarige Hagenaar werd neergestoken.

De arrestanten zijn een 34-jarige man uit Pijnacker en een 51-jarige man uit Den Haag. Het gaat volgens de politie om de president en de ’sergeant of arms’ van de chapter West-Coast in Den Haag. Daarnaast hield de politie op verdenking van betrokkenheid in deze zaak dinsdagochtend ook nog een 31-jarige man uit Breda aan.

De steekpartij op 7 november was in een laboratorium waar illegale medicijnen en anabole steroïden werden gemaakt.