nederland

Explosies en gewonde door vuurwerkbom Zoetermeer

Door Servaas van der Laan - 23 december 2014

In Zoetermeer zijn dinsdagavond drie auto’s volledig uitgebrand nadat een vuurwerkbom vlakbij ontplofte. Een persoon is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Nu de feestdagen naderen, slaat de vuurwerkterreur om zich heen in Nederland. Waar eerder op de dag het treinverkeer bij Haarlem werd platgelegd door een vuurwerkbom, was het dinsdagavond wederom raak.

Vuurwerkbom

Aan de Justus van Effenhove in Zoetermeer werd een auto opgeblazen met een vuurwerkbom. Twee anderen auto’s vatten eveneens vlam en brandden volledig uit. Een persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens ZFM Radio Zoetermeer gaat het om de eigenaar van één van de auto’s die geprobeerd heeft zijn auto te verplaatsen. Hoe deze persoon er aan toe is, is niet bekend. Ook is niet bekend of de politie arrestaties heeft verricht.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.