nederland

Vijf plekken waar u heen kunt voor een intieme Oud en Nieuw

Door Lilit Martirosova - 29 december 2015

Nog maar even en dan kunnen we weer aftellen. Veel mensen kopen maanden van tevoren al kaartjes voor een feest op oudejaarsavond. Dé grote vraag die nog speelt bij de laatbeslisser is: wat te doen tijdens Oud en Nieuw?

Elsevier zet voor u vijf plekken op een rij waar u heen kunt voor een feestelijk maar intieme Oud en Nieuw, voor de mensen die niet thuis op de bank willen zitten, maar ook niet tussen een dansende menigte het nieuwe jaar in willen luiden. Let wel: voor alle evenementen zijn nog een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar.

Amsterdam Badhuistheater: Gezelligheid

In het smalle badhuistheater in Amsterdam-Oost, een culturele ontmoetingsplaats waar lokale bands en theatergezelschappen optredens geven, wordt oud en nieuw ingeluid met een Braziliaanse band, een muziekquiz en tapas uit Spanje. Daarnaast zullen twee DJ’s hun muziek ten gehore brengen. Natuurlijk mag een glas champagne en een oliebol niet ontbreken: die krijg je bij het kaartje die je koopt voor 25 euro.

Rotterdam Bird: Drive your funky soul

Club BIRD in Rotterdam, gevestigd in het voormalige Station Bergweg, viert Oud en Nieuw in een kleine setting. Het belooft een avond vol met jazz, soul en funk te worden met muziek en dj’s in twee zalen. Iets voor u? Er zijn nog kaartjes beschikbaar voor 27,50.

Tilburg Waterjump: Intiem

De naam zegt het al: Waterjump (in de zomer een stadsstrand) in Eindhoven organiseert tijdens Oud en Nieuw een intiem feestje voor slechts 250 uitverkorenen. Voor tien euro krijgt u lekkere muziek, vuurwerk en hapjes.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.