Foto www.marcobakker.com Afshin Ellian Premium Corner

Het Midden-Oosten heeft behoefte aan een eigen Spengler

Door Afshin Ellian - 13 oktober 2017

Een waardig boek behoeft een mooie titel. Smaken kunnen verschillen, maar een indrukwekkende titel maakt een boek onvergetelijk: Der Untergang des Abendlandes, De Ondergang van het Avondland. Dit klassieke werk uit het begin van de twintigste eeuw is eindelijk vertaald in het Nederlands en het is uitgegeven door uitgeverij Boom. Het is een prachtige uitgave geworden. De Ondergang van het Avondland van Oswald Spengler is ook nog magnifiek vertaald.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.