nederland

Afrojack moet rijbewijs inleveren na race in nieuwe Lamborghini

Door Anna Vossers - 06 mei 2013

De politie in Den Haag heeft Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack, aangehouden omdat hij 69 kilometer per uur te hard reed op de A13. De deejay heeft zijn rijbewijs moeten inleveren.

Dat meldt website autoblog.nl.

Afrojack reed zondagmiddag rond in de omgeving van Den Haag om zijn splinternieuwe Lamborghini Aventador te testen. Volgens de deejay zelf was het ritje van 169 kilometer per uur niets bijzonders. ‘Ik doe het altijd veilig en en er is verder niks aan de hand gelukkig,’ zei hij tegen RTL Boulevard.

Ferrari

De officier van justitie beslist binnen tien werkdagen of en wanneer de deejay zijn rijbewijs terugkrijgt.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat Afrojack opvalt in een van zijn snelle auto’s. Begin dit jaar zou hij al een nieuwe rode Ferrari in de vangrail hebben gereden. Toen werd hij een dag na het incident in een nieuw exemplaar gesignaleerd.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.