nederland

Politie vindt auto vermiste oud-volleybalster Ingrid Visser

Door Marloes Derks - 22 mei 2013

De huurauto van de in Spanje vermiste oud-volleybalster Ingrid Visser en haar man Lodewijk Severein, is teruggevonden. De auto stond geparkeerd in een straat in de stad Murcia, waar de twee verbleven.

De Spaanse politie gaf vanmorgen het kenteken vrij van de huurauto waarin de twee reden.

De zwarte Fiat Panda, die het stel op de luchthaven van Alicante had gehuurd, was afgesloten en op de juiste manier geparkeerd op de Avenida Juan Carlos I in Murcia.

Hij werd aangetroffen door een van de speciale eenheden die na de verdwijning zijn ingesteld. Het voertuig is naar een depot van de politie gebracht waar het op sporen wordt onderzocht.

Afspraak

Visser en Severijn worden sinds vorige week maandag vermist. Zij zijn het laatste gezien op het terras van restaurant El Churro in de Spaanse stad, en maakten daar volgens eigenaar een ontspannen en tevreden indruk.

De familie maakt zich ernstige zorgen, omdat het niets voor Visser is om geen contact op te nemen. Visser en Severein waren in Murcia voor een afspraak in een vruchtbaarheidskliniek, maar kwamen niet opdagen. Visser heeft enkele jaren in Murcia gewoond en is dus bekend met de regio.

De politie vraagt iedereen die meer weet over de verdwijning te bellen met 0900-8844.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.