nederland

Delftse corpsstudent ‘voor de lol’ in elkaar getrapt

Door Servaas van der Laan - 29 juli 2013

Een 24-jarige student uit Delft is zaterdagochtend vroeg door vier mannen zonder enige aanleiding het ziekenhuis ingeschopt. Vier ‘sportschooltypes’ trapten ‘voor de lol’ op de jonge man in.

Dat schrijft De Telegraaf.

Schoppen tegen het hoofd

De 24-jarige student van het Delftsch Studenten Corps, die niet met zijn naam in de publiciteit wil, kwam van een feestje en was op weg naar huis toen hij door vier potige types van zijn fiets werd getrokken.

Het viertal schopte de jongen gericht tegen het hoofd, volgens de student deden ze dat ‘puur voor de lol’. ‘Ze hielden niet op met schoppen, wat bezielde deze mensen?’ laat de mishandelde student weten.

Hersenschudding

De 24-jarige heeft geluk dat hij geen blijvend letsel heeft opgelopen. Naast een paar hoofdwonden en een hersenschudding, bleef de schade beperkt.

Een jaar geleden was hij ook al eens het doelwit van zinloos geweld. Toen werd hij door ‘een doorgesnoven gek’ en diens vader in elkaar geslagen toen hij een spelletje aan het spelen was in een Delfts café.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.