nederland

Drukkerij getroffen door noodweer, Elsevier gewoon op de mat

Door Manuel van Esch - 24 juli 2013

Ondanks een gat in het dak van drukker Roto Smeets in Weert komt Elsevier deze week gewoon uit. Abonnees krijgen de Elsevier als gebruikelijk op donderdag en, in uitzonderlijke gevallen, op vrijdag in de bus.

Noodweer sloeg dinsdagavond een gat in het dak van de drukkerij in Weert. De ruimte met bindmachines kwam daardoor blank te staan.

Plaatsvervangend hoofdredacteur René van Rijckevorsel zegt dat de drukker zich dinsdagavond ‘met man en macht heeft ingezet’ om het hele nummer te kunnen drukken. ‘Klasse dat het gelukt is,’ laat Van Rijckevorsel weten.

Vandaag gedrukt

‘Alle Elseviers worden gewoon vandaag geleverd,’ laat productiemanager van ElsevierJerry Vecht woensdag weten. Vanaf donderdag is het blad zoals gebruikelijk overal te koop.

De meeste abonnees krijgen de Elsevier ook gewoon op donderdag binnen, maar in enkele gevallen wordt het één dag later. In groot Amsterdam, waar het weekblad altijd op woensdag al te koop is, zal het blad nu ook vanaf donderdag in de kiosk liggen.

Elsevier is ook op de iPad te lezen. Vanaf donderdag staat Elsevier bovendien ook online.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.