nederland

Drie mannen gearresteerd voor steekpartij in huis Almere

Door Shari Deira - 14 september 2013

De politie in Almere heeft drie mannen aangehouden vanwege een steekpartij in de Bonietstraat. De mannen zijn 21, 23 en 24 jaar. Twee van hen zijn zelf gewond geraakt bij de steekpartij en zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt. Het trio wordt verdacht van poging tot moord dan wel doodslag.

Melding

De steekpartij had plaats in en voor een huis in de Bonietstraat. Een man van 26, een vrouw van 52 en een meisje van 13 waren aanwezig bij het incident. De man raakte gewond aan zijn hand, de vrouw aan haar been en het meisje bleef ongedeerd.

De steekpartij kwam aan het licht toen de politie vrijdag rond 21.50 uur een melding kreeg. Agenten moesten uitkijken naar een witte auto. Agenten kwamen de wagen op het spoor en zetten de achtervolging in. De arrestatie van de mannen verliep zonder problemen.

Taser

In de auto vonden agenten een taser, die werd in beslag genomen. De politie onderzoekt nog of de man en vrouw in het huis iets te maken hebben met de verwondingen van de twee verdachten.

In het huis werd ook nog een steekwapen gevonden. Wat er zich precies heeft afgespeeld, wordt nog onderzocht.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.