nederland

Vijftien maanden cel voor rapper Kempi (video)

Door Tom Reijner - 19 september 2013

De 27-jarige rapper Kempi uit Eindhoven is veroordeeld tot 15 maanden cel voor gedwongen prostitutie van een 16-jarig meisje. Kempi ontkent dat hij de pooier van het meisje was.

De rechtbank in Den Bosch deelt die mening niet en oordeelde donderdag dat de strafbare feiten zijn bewezen.

Rihanna

Kempi werd vorig jaar oktober gearresteerd in de gevangenis in Dordrecht, waar hij vastzat voor de mishandeling van zijn vriendin. De rapper heeft het meisje, dat wegliep uit een jeugdinstelling, laten werken in de tippelzone van Eindhoven.

Het meisje verklaarde dat Kempi haar dwong zich op te tutten als de zangeres Rihanna. Ze moest schoenen met hoge hakken aandoen en door Kempi gekochte lingerie dragen. Tevens kreeg zij een vals identiteitsbewijs om te kunnen werken als prostituee in de tippelzone. Een deel van de prostitutie-inkomsten verdween in de zakken van de rapper, aldus het slachtoffer.

Bekijk hieronder de videoclip van zijn liedje ‘Wakker in du cel’

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.