nederland

Families vermiste vrouwen Panama terug naar Nederland

Door Tom Reijner - 16 april 2014

De families van de in Panama vermiste Lisanne Froon (22) en Kris Kremers (21) gaan weer terug naar huis. Ook hebben ze in Panama een privédetective ingeschakeld om te onderzoeken waar de twee vrouwen zijn.

Dat schrijft het AD woensdag.

Zoekacties

Zowel de broer van Lisanne Froon als de oom en een goede vriend die samen naar Panama vlogen om te helpen bij de zoekacties komen ‘binnenkort’, zegt woordvoerder van de familie, Wil Ellenbroek. De ouders van Kris Kremers vliegen volgens hem eveneens terug naar Nederland.

Na het stopzetten van de actieve zoekacties naar de vrouwen maandag, hebben de families van Lisanne en Kris volgens hem besloten om een privédetective in te huren. Om wie het gaat is niet bekend.

Geen aanwijzingen

De uitgebreide zoektocht leverde tot dusver geen concrete aanwijzingen op over de twee vermiste Nederlandse vrouwen en verloopt daarom minder intensief en uitgebreid. De routes die Froon en Kremers konden nemen, zijn allemaal verschillende keren nagegaan, zeiden de autoriteiten in Panama deze week.

Het gebied rond het plaatsje Boquete, waarvandaan de twee vrouwen vertrokken voor hun wandeltocht, wordt de komende tijd wel in de gaten gehouden.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.