nederland

Gevonden vrouw (66) door misdrijf om het leven gekomen

Door Shari Deira - 04 mei 2014

De vrouw die vrijdag dood werd gevonden in haar huis aan de Lingedijk in het Gelderse Tricht is door een misdrijf om het leven gekomen. Uit sectie is gebleken dat de vrouw geen natuurlijke dood is gestorven.

Het Nederlands Forensisch Instituut heeft de sectie in opdracht van de politie uitgevoerd. Wat er precies is gebeurd, is de politie nog aan het onderzoeken.

Agenten

De 66-jarige vrouw werd vrijdagochtend dood gevonden in haar huis in Tricht. De politie ontdekte het lichaam toen rond 08.00 uur een melding binnenkwam, dat er iets aan de hand was. Toen agenten binnenkwamen, vonden zij het lichaam.

Onder wat voor omstandigheden de vrouw is gevonden, wil de politie niet zeggen. Een rechercheteam is op de zaak gezet en is op zoek naar mensen die iets hebben gehoord of gezien dat in verband kan worden gebracht met de zaak.

Een deel van de Lingedijk is zondag en maandag nog afgesloten wegens sporenonderzoek. De politie is op zoek naar een grijze Citroën met het kenteken 69-JT-VP, die mogelijk iets te maken heeft met de zaak.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.