nederland

Bredase vrouw ontsnapt na dagenlange gijzeling in haar huis

Door Tom Reijner - 18 juni 2014

Een vrouw in Breda is verschillende dagen gegijzeld door vermoedelijk twee mannen, die haar ook mishandelden. Ze wist dinsdag te ontsnappen.

Dat meldt de Bredase politie.

Inval

Hoe lang de vrouw is vastgehouden in haar huis aan de Montessoristraat is niet bekend. De politie heeft, nadat de vrouw zichzelf had bevrijd, een inval gedaan in het huis. De gijzelnemers waren toen al weg.

De vrouw vertelde dat zij is geschopt en geslagen. Door middel van een badjas is zij vanaf de eerste verdieping uit het huis ontsnapt. Zij zou bij een nabijgelegen horecagelegenheid alarm hebben geslagen.

Het is niet duidelijk hoe de mannen zijn binnengekomen. De Bredase zou bij de mishandeling schaafwonden, kneuzingen en blauwe plekken hebben opgelopen. Zij is na haar ontsnapping naar het ziekenhuis vervoerd voor onderzoek.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.