Het laatste Amerika nieuws in uw mailbox

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Washington DC en de Verenigde Staten. Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van American Dreamers en ontvang het laatste nieuws uit Amerika met onder meer de volgende onderwerpen:

ACTIE: Na iedere vijftigste inschrijving verloten we onder alle nieuwsbriefabonnees een boek over Amerika of bijvoorbeeld een van de speciale Amerika edities:

Presidentieel pakket - Special Editions over drie presidenten van Amerika: Trump, Reagan en Kennedy.

  • De regering-Trump
  • Andere actuele Amerika-updates
  • Achtergronden en analyses
  • Scherpe opinie stukken
  • Quotes, feiten en tips
  • Een vooruitblik op de komende week

Meld u hier aan voor het laatste Amerika nieuws.

Abonneer nu (gratis) en mis niets meer.


Voorbeelden van onze Amerika-updates:

Columnist Roberta Haar over de regering-Trump

Vergeleken met enkele decennia heeft de Amerikaanse diplomatie flink moeten inleveren, constateert Haar, Associate Professor aan de Universiteit Maastricht. Hoe komt dat?

Lees meer>>


Emile Kossen

Correspondent Emile Kossen – Washington DC

Amerika heeft vele verhalen met locaties die vertelt en getoond mogen worden. Correspondent Emile Kossen brengt de laatste Amerika-updates in beeld en tekst. Zoals zijn verhaal over het Amerikaanse plaatsje Holland, Michigan: waar Nederland nooit echt is veranderd.

Lees meer>>


Berkeley_CampusInterviews met verschillende academici

Berkeley-hoogleraar Steven Hayward uit in een interview met American Dreamers zijn zorgen over de  de vrijheid van meningsuiting op Amerikaanse universiteiten. ‘Sprekers weren, zoals steeds vaker gebeurt, dat lost helemaal niets op.’

Lees meer>>


Amerika-kenner Koen Petersen

Oud-presidenten laten voor honderden miljoenen een eigen imposant museum bouwen, de Presidential Library. Deze libraries bieden de voormalige staatshoofden een unieke kans om te laten zien hoe zij willen worden herinnerd. Koen Petersen bezocht ze allemaal en beschrijft deze musea en hun betekenis voor de Amerikaanse politieke cultuur.

Lees meer>>