Foto www.marcobakker.com Afshin Ellian Premium Corner

Rutte III: slecht nieuws voor salafisten, lange armen en terugkeerders

Door Afshin Ellian - 11 oktober 2017

Na zeven maanden onderhandelen kwam er witte rook uit het Binnenhof. We hebben een nieuwe regering! Een regering die balanceert tussen het vaderlijke en het individuele. Dat is precies de verbinding tussen het christelijke en het liberale. Of deze regering vier jaar stand houdt, is afhankelijk van de fractievoorzitters van CU, CDA, D66 en VVD, schrijft Afshin Ellian.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.