Afshin Ellian Afshin Ellian Premium Corner

Baudet is een verademing. Houd eens op met die karaktermoord

Door Afshin Ellian - 31 december 2017

Tien jaar Ellian! In 2007 schreef prof. dr. Afshin Ellian zijn eerste bijdrage voor (toen nog) elsevier.nl. Hij deed dat aanvankelijk in wisselwerking met Leon de Winter. Nadat De Winter naar Los Angeles was vertrokken, schreef Ellian enige tijd 5 keer per week een blog. De laatste jaren levert hij 3 zeer gewaardeerde bijdragen per week. Ter gelegenheid van dit jubileum herplaatsen wij van 22 tot en met 31 december dagelijks een van de hoogtepunten uit de afgelopen 10 jaar. Vandaag column 10 uit 2017: Baudet is een verademing. Houd eens op met die karaktermoord.

De elite weet geen raad met hem. Thierry Baudet is een fenomeen, een politiek fenomeen. Daarom is hij een belangrijk doelwit. Hij wordt permanent aangevallen door de spreekbuizen van het establishment.

Met verbijstering en ongeloof aanschouwde men de stormachtige opkomst van Thierry Baudet.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.