Afshin Ellian Afshin Ellian Premium Corner

Het is een zootje bij de PvdA. Dat vind ik jammer.

Door Afshin Ellian - 24 december 2017

Tien jaar Ellian! In 2007 schreef prof. dr. Afshin Ellian zijn eerste bijdrage voor (toen nog) elsevier.nl. Hij deed dat aanvankelijk in wisselwerking met Leon de Winter. Nadat Leon naar Los Angeles was vertrokken, schreef Afshin enige tijd 5 keer per week een blog. De laatste jaren levert hij 3 zeer gewaardeerde bijdragen per week. Ter gelegenheid van dit jubileum (her)publiceren wij van 22 tot en met 31 december dagelijks een van de hoogtepunten uit de afgelopen 10 jaar. Vandaag column 3 uit 2010: Het is een zootje bij de PvdA. Dat vind ik jammer.

Paars-plus is mislukt. De partijen konden geen compromis bereiken op twee gebieden: bezuinigingen op overheidsuitgaven en de huizenmarkt. Het zou niet geloofwaardig geweest zijn wanneer de VVD aan hypotheekrenteaftrek zou tornen. Hetzelfde geldt voor de staatsfinanciën.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.